Αγώνες Αλόγων ράτσας Αραβάνι στη Βόνιτσα

» » αγωνες, βονιτσα, αλογων, ρατσας
αγωνες, βονιτσα, αλογων, ρατσας
« Αγώνες Αλόγων ράτσας Αραβάνι στη Βόνιτσα »
Ιππικούς αγώνες διοργανώνει ο Ιππικός Σύλλογος Βόνιτσας Ο Άγιος Γεώργιος , την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012, στις 10:00 το πρωί, στη Σάλτινη της Βόνιτσας. Οι αγώνες θα είναι δυο κατηγοριών: -Για τα Ελληνικά αραβάνια -και για τα εισαγόμενα αραβάνια -ενώ θα γίνε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- αραβανιαρικα αλογα βονιτσα
- αλογ αραβανι βονιτσα
1oι Αγώνες Αυτισμού και 1οι Παραθαλάσσιοι Αγώνες Δρόμου στη Χερσόνησο
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ. "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Για 8ησυνεχή χρονιά ο Α.Σ Σπάρτακος διοργάνωσε ανοιχτό τουρνουά πινγκ-πονγκ , για μαθητές –Αθλητές Δημοτικών και Γυμνασίων. Η αγώνες σημείωσαν τεραστία επιτυχία, και τους παρακολούθησαν πολλοί θεατές και ιδιαίτερα γονείς των παιδιών. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 6 ομάδες, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αλεξ/πόλης .Στους 3 πρώτους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλμπάνη Δημήτριο. Οι αγώνες έγιναν σε 3 ηλιακές κατηγορίες . Στα μικρά νικητές ήταν: 1ος Παπαδόπουλος Ιωάννης, 2ος Τσίτσιος Φίλιππος ,και 2 3ες Μήλιας Γεώργιος ,Χατζηκωσταντινίδης Ιωάννης. Στα μεγάλα Δημοτικού : 1η Κοζάρη Ηρώ ,2ος Πιπιλικάκης Στέφανος και 3οιΠοτός Χάρης ,Μπίκος Βασίλης. Στα παιδιά γυμνασίου :1ος Λυμντσιούλης Ειρηναίος ,2ος Λιάτος Ευθύμιος και 3οιΜαραντώνης Ευάγγελος ,Ραίλεανου Ίον.
1983 προσλήψεις στην Υγεία και κίνητρα για άγονες περιοχές. Δείτε σε ποια Κέντρα Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας αναμένονται προσλήψεις. Μύτικας, Κατούνα, Βόνιτσα, Θέρμο.
Αγία Άννα: Θρήνος για 17χρονο παιδί που ξεψύχησε στην άσφαλτο
Ευχάριστα τα νέα για Σουμάχερ
Ένοχος ο αδελφός της φοιτήτριας- Παραμένει άφαντη πέντε χρόνια
ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
Άρτα: 25χρονος μπήκε σε χωράφι και το ρήμαξε
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ