Γαύρος πλακί

» » γαυρος, πλακι, γαυρο, ελαιολαδο
γαυρος, πλακι, γαυρο, ελαιολαδο
« Γαύρος πλακί »
Υλικά για 4-6 μερίδες 1 κιλό γαύρο 2 µεγάλες ώριµες ντοµάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά ρίγανη 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο χυµό από 1 λεµόνι µικρό αλάτι ΕκτέλεσηΛαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σαςΠλένουµε τον γαύρο, αφού του αφαιρέσουµε το κεφάλι και τα εντόσθια, τον καθαρίζουµε και τον τοποθετούµε σε ένα αρκετά µεγάλο ταψί. Περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και το λεµόνι, αλατίζουµε και πασπαλίζουµε τα ψάρια µε ρίγανη. Στη συνέχεια τα ανα...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Εθνικό φαγητό: Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο
Γαύρος πλακί με ντομάτα, λεμόνι και πιπεριά
Μπακαλιάρος πλακί με σταφίδες
Παστός μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο με πατάτες
Μπιφτέκια αφράτα της Πόπης
Γιαουρτογλυκό με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς αυγά
Πατατοκεφτέδες !! Οτι πιο νόστιμο !!
Αυθεντική συνταγή για την τέλεια φανουρόπιτα
Καρυδόπιτα σιροπιαστή με κρέμα μαστίχας