Γλυκό: Μιλφέιγ με κρέμα Patisserie

» » κρεμα, patisserie, γλυκο, μιλφειγ
κρεμα, patisserie, γλυκο, μιλφειγ
« Γλυκό: Μιλφέιγ με κρέμα Patisserie »
Για την κρέμα Patisserie: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 50 γρ. νισεστέ 50 γρ. αλεύρι 240 γρ. ζάχαρη 9-10 κροκάδια (ανάλογα με το μέγεθος των αβγών)...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- μιλφειγ παρλιαρος
- μιλφειγ βεφα
Κρέμα σοκολάτας με ρύζι και ελαφριά κρέμα γιαουρτιού
Κρέμα σοκολάτας με ρύζι και ελαφριά κρέμα γιαουρτιού (12/10/14)
Γλυκό με κρέμα μοσχολέμονο και τραγανή βάση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Η Αργυρώ φτιάχνει γλυκό με τραγανή βάση και κρέμα λάιμ
Καρυδόπιτα με σιρόπι ελληνικού καφέ από τον Ανδρέα Λαγό
Πώς να διατηρήσεις τη φέτα για μεγαλύτερο διάστημα
Ένα ιδιαίτερο κέικ που δεν χρειάζεται ψήσιμο!
Πεντανόστιμη τυρόπιτα ΜΟΝΟ με 2 υλικά!
Ρόδι, ένας ανεκτίμητος θησαυρός για την υγεία μας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ