Γλυκό: Μιλφέιγ με κρέμα Patisserie

» » κρεμα, patisserie, γλυκο, μιλφειγ
κρεμα, patisserie, γλυκο, μιλφειγ
« Γλυκό: Μιλφέιγ με κρέμα Patisserie »
Για την κρέμα Patisserie: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 50 γρ. νισεστέ 50 γρ. αλεύρι 240 γρ. ζάχαρη 9-10 κροκάδια (ανάλογα με το μέγεθος των αβγών)...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- μιλφειγ παρλιαρος
- μιλφειγ βεφα
Κρέμα σοκολάτας με ρύζι και ελαφριά κρέμα γιαουρτιού
Κρέμα σοκολάτας με ρύζι και ελαφριά κρέμα γιαουρτιού (12/10/14)
Γλυκό με κρέμα μοσχολέμονο και τραγανή βάση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Η Αργυρώ φτιάχνει γλυκό με τραγανή βάση και κρέμα λάιμ
Καρυδόπιτα με σιρόπι ελληνικού καφέ από τον Ανδρέα Λαγό
Μεθυσμένο μοσχαράκι στη γάστρα με τραγανή σφολιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Εύκολη Γαλατόπιτα
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΠΛΑΣΤΟΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ
Που πρέπει να πετάμε το λάδι από το μαγείρεμα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ