Ημέρες Γαστρονομίας στο Μουσείο Μπενάκη.

» » γαστρονομιας, μουσειο, μπενακη, ελληνικης
Μία πρότυπη διοργάνωση για τον πολιτισμό της ελληνικής γαστρονομίας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Μεσογειακά χειροποίητα λαζάνια αρωματισμένα με σαφράν, γεμισμένα με σπανάκι, και φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Carpaccio κολοκυθιών με ανθότυρο και μυρωδικά
Καροτοσαλάτα με γιαούρτι και μέλι
Ντομάτες γεμιστές με μπεσαμέλ
Αφράτη τυρόπιτα του δεκάλεπτου
Σουφλέ με ψωμί, τυριά και ζαμπόν
Ταλιατέλες ογκρατέν με ζαμπόν και τυρί
Φτιάξτε το αγαπημένο σας κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας
Το μυστικό της τέλειας ντοματοσαλάτας...
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ