Λακέρδα

» » λακερδα, ψαρι, κοβουμε, λεπτο
λακερδα, ψαρι, κοβουμε, λεπτο
« Λακέρδα »
Το απόλυτο μεζεδάκι για ούζο! Υλικά:Παλαμίδα ή ρίκι - 2 - 3 τεμ Αλάτι - χονδρό όσο χρειαστεί Κρεμμύδι - ξερό κόκκινο για συνοδεία Οδηγίες: Η λακέρδα γίνεται με ψάρι παλαμίδα ή ρίκι. Το βασικό είναι ότι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο το ψάρι και βορεινό (με σφιχτό κρέας δηλαδή). Ξεκινάμε κόβοντας τα κοκάλα της πλάτης, της κοιλιάς, τα...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- πως φτιαχνω λακερδα
- πως γινεται η λακερδα
Ψάρι πλακί με πατάτες
Πώς θα ξεχωρίσεις το φρέσκο ψάρι;
Ψάρι σκορπίνα σαγανάκι
Ρίκι ψάρι ψητό στη λαδόκολλα στο φούρνο
Καρυδόπιτα της γιαγιάς
Το καλύτερο μιλφέιγ που δοκιμάσατε ποτέ! - Πώς θα το φτιάξετε;
Λιαστές ντομάτες από τα χεράκια μας !!
Επίπεδη κοιλιά: Ο χυμός που "καίει" το κοιλιακό λίπος
ΡΑΒΑΝΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ