Λακέρδα

» » λακερδα, ψαρι, κοβουμε, λεπτο
λακερδα, ψαρι, κοβουμε, λεπτο
« Λακέρδα »
Το απόλυτο μεζεδάκι για ούζο! Υλικά:Παλαμίδα ή ρίκι - 2 - 3 τεμ Αλάτι - χονδρό όσο χρειαστεί Κρεμμύδι - ξερό κόκκινο για συνοδεία Οδηγίες: Η λακέρδα γίνεται με ψάρι παλαμίδα ή ρίκι. Το βασικό είναι ότι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο το ψάρι και βορεινό (με σφιχτό κρέας δηλαδή). Ξεκινάμε κόβοντας τα κοκάλα της πλάτης, της κοιλιάς, τα...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- πως φτιαχνω λακερδα
- λακερδα
Ψάρι τόνος πλακί με κόκκινη σάλτσα ντομάτας και πατάτες στο φούρνο
Σολωμός ψάρι ψητός στη σχάρα στα κάρβουνα με κρούστα μυρωδικών
Ψάρι σφυρίδα με μπάμιες και σάλτσα
Ρίκι ψάρι ψητό στη λαδόκολλα στο φούρνο
Ένα ιδιαίτερο κέικ που δεν χρειάζεται ψήσιμο!
Το ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσεις το ψωμί φρέσκο για περισσότερο καιρό!
Μεθυσμένο μοσχαράκι στη γάστρα με τραγανή σφολιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Πώς να διατηρήσεις τη φέτα για μεγαλύτερο διάστημα
Φτιάξε σπιτική κοτόπιτα χωρίς φύλλο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ