Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα

» » κρεμα, θεσσαλονικης, μπουγατσα, γαλα
κρεμα, θεσσαλονικης, μπουγατσα, γαλα
« Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα »
Μια συνταγή που προτείνει στους αναγνώστες της η Cretan Food News Υλικά για τη ζύμη 1250γρ. Αλεύρι δυνατό 30γρ. Αλάτι 650γρ. Νερό 130γρ. Φυτικό μαγειρικό λίπος(φυτίνη) Υλικά για την κρέμα 1250γρ. Γάλα 350γρ. Ζάχαρη 350γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 πρέζα βανίλια 2 αυγά (προαιρετικά) Εκτέλεση για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσουμε τη ζάχαρη με το γάλα στους 100 βαθμούς. Στη συνέχεια ραίνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά. Όταν...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Κρέμα με μανταρινάδα Χίου
Συνταγή για λαχταριστή μπουγάτσα με κρέμα
Εύκολη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Μουσακάς με κρέμα πατάτας από την Αργυρώ Μπαμπαρίγου
Πασχαλινά κουλουράκια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Βάψτε τα πασχαλινά αυγά με πρωτότυπα χρώματα
Νηστίσιμο κέικ πορτοκάλι με καρυδόψιχα
ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
Η Ελένη έβαψε τα Πασχαλινά της αυγά… παστέλ! Δείτε πως θα τα φτιάξετε κι εσείς!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ