Παντζάρια βραστά

» » παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
« Παντζάρια βραστά »
Υλικά...1 ½ κιλό παντζάρια, αλάτι, ξίδι, ζάχαρη, λάδι. Πηγή φωτο: radicio.com Εκτέλεση… Καθαρίζετε και πλένετε τα παντζάρια. Κόβετε τα κοτσάνια και τα φύλλα και βράζετε τις ρίζες στην κατσαρόλα. Τις σκεπάζετε με νερό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε τα παντζάρια να βράσουν επί 15 από τη στιγμή που θ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει. Ανοίγετε τη χύτρα και προσ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παντζαρια βραστα
- παντζαρια στη χυτρα
Κουνέλι με δεντρολίβανο και παντζάρια ψητά
Πώς μπορείς να δώσεις (απίστευτη) νοστιμιά στα βραστά λαχανικά
Πατάτες, όσπρια, παντζάρια: Πώς πρέπει να βράζονται;
Παντζάρια σαλάτα με αβοκάντο και ντρέσινγκ πορτοκαλιού
Μια σύγχρονη μακαρονόπιτα για όλη την οικογένεια
Συνταγή για χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες με 6 υλικά!
Τηγανίτες: Ένα ταπεινό γλύκισμα
Κουραμπιέδες:Βρήκαμε την τέλεια συνταγή!
Χοιρινό με μουστάρδα και πορτοκάλι
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ