Παντζάρια βραστά

» » παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
« Παντζάρια βραστά »
Υλικά...1 ½ κιλό παντζάρια, αλάτι, ξίδι, ζάχαρη, λάδι. Πηγή φωτο: radicio.com Εκτέλεση… Καθαρίζετε και πλένετε τα παντζάρια. Κόβετε τα κοτσάνια και τα φύλλα και βράζετε τις ρίζες στην κατσαρόλα. Τις σκεπάζετε με νερό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε τα παντζάρια να βράσουν επί 15 από τη στιγμή που θ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει. Ανοίγετε τη χύτρα και προσ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παντζαρια βραστα
- παντζαρια στη χυτρα
Πότε πρέπει να βάλεις αλάτι όταν φτιάχνεις μακαρόνια;
Να πώς θα μαγειρέψεις πεντανόστιμα βραστά λαχανικά
Πατάτες, όσπρια, παντζάρια: Πώς πρέπει να βράζονται;
Πόσες θερμίδες έχει: Κάστανα ψητά ή βραστά (μεγάλα);
Εύκολο και νόστιμο σπτικό σουφλέ ζυμαρικών
Συνταγή για την πιο γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο!
Το πιο εύκολο και αφράτο κέικ μήλου!
Πείτε αντίο στα κρυολογήματα – Μαγικό ρόφημα για να γίνετε περδίκι
Το μυστικό των σεφ για να φτιάξεις τις πιο νόστιμες πατάτες φούρνου!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ