Παντζάρια βραστά

» » παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
« Παντζάρια βραστά »
Υλικά...1 ½ κιλό παντζάρια, αλάτι, ξίδι, ζάχαρη, λάδι. Πηγή φωτο: radicio.com Εκτέλεση… Καθαρίζετε και πλένετε τα παντζάρια. Κόβετε τα κοτσάνια και τα φύλλα και βράζετε τις ρίζες στην κατσαρόλα. Τις σκεπάζετε με νερό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε τα παντζάρια να βράσουν επί 15 από τη στιγμή που θ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει. Ανοίγετε τη χύτρα και προσ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παντζαρια βραστα
- παντζαρια στη χυτρα
Δροσάτη σαλάτα με βραστά αυγά και αντσούγιες
Παντζάρια ψητά με σκορδαλιά
Μία ξεχωριστή γεύση: Ομελέτα με παντζάρια
Σπαράγγια με βινεγκρέτ μουστάρδας και βραστά αυγά
Βεζούβιος !!! Αλμυρός λουκουμάς που λιώνει στο στόμα !!!
Κέικ με κρέμα τέλειοοοοοοοο !!!!!
Ραβανί Βέροιας φανταστικό !!!
Αφράτα τυρομπαστουνάκια
Μαρμελάδα με ροδάκινα και ζάχαρη εύκολη και γρήγορη
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ