Παντζάρια βραστά

» » παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
παντζαρια, βραστα, αλατι, χυτρα
« Παντζάρια βραστά »
Υλικά...1 ½ κιλό παντζάρια, αλάτι, ξίδι, ζάχαρη, λάδι. Πηγή φωτο: radicio.com Εκτέλεση… Καθαρίζετε και πλένετε τα παντζάρια. Κόβετε τα κοτσάνια και τα φύλλα και βράζετε τις ρίζες στην κατσαρόλα. Τις σκεπάζετε με νερό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε τα παντζάρια να βράσουν επί 15 από τη στιγμή που θ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει. Ανοίγετε τη χύτρα και προσ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παντζαρια βραστα
- παντζαρια στη χυτρα
Κι όμως, τα βραστά αβγά μπορούν να ρευστοποιηθούν εκ νέου!
Υπερ παντζάρια
Μαυρομάτικα φασόλια hummus με παντζάρια
Ταχυδακτυλουργοί της Χημείας και τα βραστά αβγά
Λουκανικοπιτάκια -τυροπιτάκια με πανεύκολη ζύμη !
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ FUDJE CAKE ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
Γιαουρτογλυκό με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς αυγά
Φανταστικό μωσαϊκό
Αυθεντική συνταγή για την τέλεια φανουρόπιτα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ