Πως ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

» » μπακαλιαρο, νερο, ξαλμυριζουμε, αλατι
μπακαλιαρο, νερο, ξαλμυριζουμε, αλατι
« Πως ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο »
Το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου ειναι τέχνη σε συνδυασμό με υπομονή. Ξεπλένουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου με πολύ νερό μέχρι να φύγει το χοντρό αλάτι με το οποίο είναι παστωμένος. Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και εάν δεν έχουμε πάρει φιλέτο τον καθαρίζουμε από τα πολλά κόκαλα. Σε μία κατσαρόλα μεγάλη με μπόλικο νερό ρίχνουμε λίγο αλάτι και τον μπακαλιάρο και αφήνουμε να ρουφήξει νερό και να φουσκώσει για περίπου μισή ώρα. Στην συνέχεια ξεπλένουμε πάλι καλά και ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- πως ξαλμυριζουμε τον μπακαλιαρο
Γιατί τρώμε μπακαλιάρο στις 25 Μαρτίου: Συνταγές
Ξέρετε γιατί τρώμε μπακαλιάρo την 25η Mαρτίου;
Το ήξερες; Γιατί την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο;
Φάγατε μπακαλιάρο σήμερα;
Γλυκό εκμέκ με τσουρέκι που περίσσεψε
Αυτή είναι πατέντα! Τέτοια ψησταριά σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί… [photo]
Τούρτα παγωτό, πραλίνα φουντουκιού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Η πιο νόστιμη και εύκολη καρμπονάρα χωρίς αβγά και έτοιμη σε λίγα λεπτά!
ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ... ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ