Πως ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

» » μπακαλιαρο, νερο, ξαλμυριζουμε, αλατι
μπακαλιαρο, νερο, ξαλμυριζουμε, αλατι
« Πως ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο »
Το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου ειναι τέχνη σε συνδυασμό με υπομονή. Ξεπλένουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου με πολύ νερό μέχρι να φύγει το χοντρό αλάτι με το οποίο είναι παστωμένος. Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και εάν δεν έχουμε πάρει φιλέτο τον καθαρίζουμε από τα πολλά κόκαλα. Σε μία κατσαρόλα μεγάλη με μπόλικο νερό ρίχνουμε λίγο αλάτι και τον μπακαλιάρο και αφήνουμε να ρουφήξει νερό και να φουσκώσει για περίπου μισή ώρα. Στην συνέχεια ξεπλένουμε πάλι καλά και ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- πως ξαλμυριζουμε τον μπακαλιαρο
Γιατί τρώμε μπακαλιάρο στις 25 Μαρτίου: Συνταγές
Ξέρετε γιατί τρώμε μπακαλιάρo την 25η Mαρτίου;
Το ήξερες; Γιατί την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο;
Φάγατε μπακαλιάρο σήμερα;
Γαυράκι μαριναρισμένο στο τσακ μπαμ !! Απίθανο μεζεδάκι !!!
Αυθεντική συνταγή για την τέλεια φανουρόπιτα
Φανουρόπιτα Παραδοσιακή
ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Κώκ γλυκό σε ταψί !!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ