Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
Σπαγγέτι με σαρδέλες και ντοματίνια της Αργυρώς
Σαρδέλες με μάραθο στο φούρνο
ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ & ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΕ
Αλάτι και Σόδα: το μυστικό των γιαγιάδων μας
Κοκάκια μπουκίτσες πεντανόστιμες.
Φοβερή πατατοσαλάτα
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με μπισκότα, χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία
Γιατί δεν πρέπει να βάφουμε πορτοκαλί την κουζίνα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ