Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
Σπαγγέτι με σαρδέλες και ντοματίνια της Αργυρώς
Σαρδέλες με μάραθο στο φούρνο
ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ & ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΕ
Χριστουγεννιάτικο γλυκόξινο κοτόπουλο με αποξηραμένα φρούτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
ΤΟ ΜΑΓΙΚΌ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΗΣ ΔΊΑΙΤΑΣ -ΜΊΑ ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΜΈΛΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΎΠΝΟ ΚΆΝΕΙ... ΘΑΎΜΑΤΑ
Ευκολάκι σουφλέ με ζαμπονότυρα για ξεκούραστη Κυριακή
To γλυκό της τεμπέλας
Χοιρινή σπάλα με σάλτσα κόκκινου κρασιού και γκρατιναρισμένο πουρέ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ