Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ & ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΕ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ & ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ
Σαρδέλες γεμιστές με πιπεριές και αρωματικά!
Ξαναζέστανε τα μακαρόνια! Ένα πανεύκολο tip για να το κάνεις..
Μελιτζάνες με μυρωδάτη σάλτσα γιουρτιού
Τούρτα παγωτό μιλφέιγ
Πανεύκολο lemon cake με γιαούρτι σε 5 βήματα!
Το πιο εύκολο καφεδυναμικό γλυκό
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ