Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
Τσιπούρα ψημένη στο αλάτι
Νηστίσιμο σούπερ μπολ
Σαρδέλες με φρέσκια ντομάτα
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ
Τσουρέκια της θείας Γιώτας
Νηστίσιμη πατατόπιτα
Πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Εύκολο τσουρέκι
Βάψτε τα πασχαλινά αυγά με πρωτότυπα χρώματα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ