Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
Σπαγγέτι με σαρδέλες και ντοματίνια της Αργυρώς
Σαρδέλες με μάραθο στο φούρνο
ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ & ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΕ
Χαλβάς με τέλειες αναλογίες!
Πατσαβουρόπιτα γλυκιά με γιαούρτι και λεμόνια σε φύλλο κρούστας
Επιτέλους: Βρήκαμε το τέλειο μυστικό για να μην παχαίνετε εύκολα!
Το μαγικό ρόφημα με μέλι που αδυνατίζει και καίει το λίπος
ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ Κέϊκ Πορτοκαλιού με γλάσο σοκολάτας νηστίσιμο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ