Σαρδέλες παστές

» » σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
σαρδελες, αλατι, μπολ, παστες
« Σαρδέλες παστές »
Συστατικά 1 κ. μέτριες σαρδέλες, αλάτι, λάδι και ξύδι. Οδηγίες Πλένουμε, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια και το κεφάλι. Τις ξεπλένουμε, τις αφήνουμε σε μπολ με ξύδι για 4-5 ώρες και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι μια σειρά σαρδέλες, ρίχνουμε αλάτι να τις σκεπάζει καλά, απάνω βάζουμε δεύτερη σειρά και πάλι αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4-5 ημέρες, ανάλογα το μέγεθός τους, κατά διαστήματα αδειάζουμε...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- παστες σαρδελες με λαδι
- σαρδελες παστες σε λαδι
Σπαγγέτι με σαρδέλες και ντοματίνια της Αργυρώς
Σαρδέλες με μάραθο στο φούρνο
ΨΗΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ & ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΕ
Φτιάξε το πιο εύκολο ψωμί στον κόσμο!
Προφιτερόλ με κρέμα γάλακτος και καραμελωμένα κρουασάν βουτύρου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Πώς να καθαρίσετε τον οργανισμό σας σε μια μόνο ημέρα
Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου : Πατσαβουρόπιτα από την Ιωάννα Σταμούλου
Ένα τέλειο μυστικό μαγειρικής για να… απογειώσεις τα αυγά μάτια!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ