Τας κεμπάπ

» » τας, κεμπαπ, μοσχαρι, ελαιολαδο
τας, κεμπαπ, μοσχαρι, ελαιολαδο
« Τας κεμπάπ »
Βασικά συστατικά μοσχάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο 40 γρ. βούτυρο 4 φλιτζάνια ζωμό βοδινού 1 κιλό Μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε μικρούς κύβο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- τας κεμπαπ αργυρω
- τας κεμπαπ αργυρως
Αρνίσιο κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού από τον Ηλία Μαμαλάκη
Κεμπάπ με πιπεριές και ντοματίνια
Αρνίσιο κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού
Κεμπάπ πικάντικο
Που πρέπει να πετάμε το λάδι από το μαγείρεμα
Ένα δοκιμασμένο tip για να κάνεις την μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!
Μεθυσμένο μοσχαράκι στη γάστρα με τραγανή σφολιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Το γλυκό της τεμπέλας!
Μπάρα δημητριακών για αδυνάτισμα από τον Κωνσταντίνο Ξένο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ