Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Σπιρουλίνα: Το πολύτιμο φύκι με την τεράστια θρεπτική αξία
Ποια είναι η διατροφική και θρεπτική αξία των οσπρίων;
Κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου
Ανώτερα τα βιολογικά προϊόντα σε θρεπτική αξία λένε οι επιστήμονες
Δόντια που... αυτοεπισκευάζονται
Χάνετε πολλές τρίχες; Βάλτε τέλος στην τριχόπτωση με αυτή τη συνταγή!
Από τι κινδυνεύετε όταν πονούν τα πόδια σας;
Πώς χάνεις κιλά χωρίς γυμναστική;
Ποιο είναι το ιδανικό βάρος για κάθε γυναίκα;
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ