Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Χουρμάδες αποξηραμένοι, βασιλικοί – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Χορτόπιτα σπιτική – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Σόγια σος, σάλτσα σόγιας – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Θερμίδες και θρεπτική αξία του προσούτο
Τώρα: Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό – Επί ποδός ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική
Τραγικό τροχαίο στη Μεσσήνη
Όργια καθηγητριών με μαθητές σε σχολική εκδρομή
Θυρεοειδίτιδα του Χασιμότο: Συμπτώματα και αντιμετώπιση
Εκλογές 2015: Η ατάκα της χρονιάς: Κάντε πίσω... everybody
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ