Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου
H διατροφική αξία του καρπουζιού
Στα 550 ευρώ η αξία του κάθε δικαιώματος για το Εθνικό Απόθεμα του 2013
Ανώτερα τα βιολογικά προϊόντα σε θρεπτική αξία λένε οι επιστήμονες
Όροι για την άσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγου
θα ήθελα να χάσω 20 κιλά. Τι πρέπει να κάνω;
Καρπούζι για την καρδιά, τον καρκίνο, τη δίαιτα και τη λίμπιντο
Προσοχή: Τι θα πάθετε αν βάζετε το κινητό στην τσέπη του παντελονιού
Μάθε τα οφέλη ομορφιάς του καρπουζιού
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ