Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Ποια είναι η διατροφική και θρεπτική αξία των οσπρίων;
Η Αργυρώ φτιάχνει τέλεια κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου
Η πολύτιμη θρεπτική αξία των δαμάσκηνων (συνταγή μαρμελάδας)
Κερασόπιτα με ζύμη αμυγδάλου
Ποιες τροφές προκαλούν καρκίνο και ποια ηλικιακή ομάδα κινδυνεύει περισσότερο;
Δείτε για ποιους λόγους αξίζει να κάνετε ντους με κρύο νερό
Ο βασιλικός πολτός και οι ευεργετικές ιδιότητές του
Επείγον! Τι να κάνετε αν σας πιάσει...κόψιμο;
10+1 αναπάντεχες συμβουλές υγείας!!!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ