Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Σκορδόψωμο – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Θερμίδες και θρεπτική αξία του προσούτο
Μπρέτσελ – θερμίδες και θρεπτική αξία
Πρασοσέλινο – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Έφτιαξε νέα χαρτονομίσματα με δραχμές και τα έστειλε στον Ντάισελμπλουμ
Βαρουφάκης: Αν χρειαστεί θα βάλω έκτακτο φόρο (vid)
Εξέταση δέρματος καμπανάκι για Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον
Την αποκεφάλισε μέσα στο σούπερ μάρκετ και έφυγε... με το κεφάλι της στα χέρια
Η διάγνωση των αυτοάνοσων νοσημάτων
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ