Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Σεφταλιές – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Ωτία – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Γκοφρέτα – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Φινόκιο – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Νευραλγία τριδύμου: Όταν ο πόνος στο πρόσωπο γίνεται αφόρητος
Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά
Το τσιμπιδάκι γίνεται το νέο όπλο κατα της… τριχόπτωσης
Ποιες είναι οι αιτίες για το Μούδιασμα στα πόδια τη νύχτα;
Φαγούρα στα γυναικεία γεννητικά όργανα: Οι 7 πιθανές αιτίες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ