Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου

» » αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
αμυγδαλα, πηγη, αξια, αμυγδαλου
« Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου »
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κο...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- γαλα αμυγδαλου διατροφικη αξια
- συνδυασμός γάλα αμυγδάλου
Σόγια σος, σάλτσα σόγιας – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Μπρέτσελ – θερμίδες και θρεπτική αξία
Μάφινς σοκολάτας – θερμίδες και θρεπτική αξία
Παπουτσάκι, μελιτζάνες παπουτσάκια – Θερμίδες και θρεπτική αξία
Νεκρός σε τροχαίο ο Μπάτμαν που έσπευδε στο πλευρό των άρρωστων παιδιών (video)
Μία αποτελεσματική φυσική αντιρυτιδική κρέμα που φτιάχνεις μόνη σου
Έτσι θα ανακουφιστείτε από τον τσιγαρόβηχα
Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και νεφώσεις
3 σημάδια χρόνιας φλεγμονής στο σώμα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ