Χιώτικη μανταρινόπιτα (Το Πρωινό 20.11)

» » πρωινο, χιωτικη, μανταρινοπιτα, κομματι
πρωινο, χιωτικη, μανταρινοπιτα, κομματι
« Χιώτικη μανταρινόπιτα (Το Πρωινό 20.11) »
Ανοίγουμε το φύλλο από τη συσκευασία και το απλώνουμε να στεγνώσει για 15'. Σε μπολ βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το ξύσμα, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια, τα αυγά και το γιαούρτι. Με σύρμα τα χτυπάμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ψιλοκόβουμε το στεγνό, πλέον, φύλλο και το ανοίγουμε με τα δάχτυλα, ώστε να ξεχωρίσει κομμάτι κομμάτι. Το ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- μανταρινοπιτα
- μανταρινοπιτα αργυρως
Τέλειο ζουμερό κοτόπουλο (Το Πρωινό 20.03.14)
Χιώτικη μανταρινόπιτα
Χταπόδι στην γάστρα με fusilli σπανάκι και σάλτσα Napoletana (Το Πρωινό 3.02.14)
Εύκολη τάρτα με λουκάνικα (Το Πρωινό 1.04.14)
Μυστικά για να μη σπάνε τα αυγά στο βάψιμο!
Η Ελένη έβαψε τα Πασχαλινά της αυγά… παστέλ! Δείτε πως θα τα φτιάξετε κι εσείς!
Φτιάξε το πιο νόστιμο γλυκό με γιαούρτι
Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει! Φτιάξτε καρυδόπιτα με επικάλυψη τυριού
Εκμέκ με τσουρέκι από τον Άκη Πετρετζίκη
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ