Χιώτικη μανταρινόπιτα (Το Πρωινό 20.11)

» » πρωινο, χιωτικη, μανταρινοπιτα, κομματι
πρωινο, χιωτικη, μανταρινοπιτα, κομματι
« Χιώτικη μανταρινόπιτα (Το Πρωινό 20.11) »
Ανοίγουμε το φύλλο από τη συσκευασία και το απλώνουμε να στεγνώσει για 15'. Σε μπολ βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το ξύσμα, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια, τα αυγά και το γιαούρτι. Με σύρμα τα χτυπάμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ψιλοκόβουμε το στεγνό, πλέον, φύλλο και το ανοίγουμε με τα δάχτυλα, ώστε να ξεχωρίσει κομμάτι κομμάτι. Το ...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Αναζητήσεις
- μανταρινοπιτα
- μανταρινοπιτα αργυρως
Τέλειο ζουμερό κοτόπουλο (Το Πρωινό 20.03.14)
Χιώτικη μανταρινόπιτα
Χταπόδι στην γάστρα με fusilli σπανάκι και σάλτσα Napoletana (Το Πρωινό 3.02.14)
Εύκολη τάρτα με λουκάνικα (Το Πρωινό 1.04.14)
Με τα δυο χεράκια – Ο Άκης Πετρετζίκης μας μαθαίνει πασχαλινά κουλουράκια
Νηστίσιμο κέικ πορτοκάλι με καρυδόψιχα
Πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη
ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ
Οι δύο καλύτερες συνταγές για πασχαλινά κουλουράκια
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ